måndag 20 februari 2012

Mello!

Här är det sjukstuga igen därav inga inlägg på några dagar… Nu har Thilde och Nellie åkt på vattkoppor så nu är vi isolerade en stund igen!

I fredags hade vi M och hennes pojkar på besök, det åktes pulka och vi grillade korv och fikade i det helt fantastiska vårvädret!

IMG_20120217_121904
Kaffe och skitsnack! (Lovisa har smygtagit bilden innefrån!)

I lördags hade vi biljetter till genrepet av Melodifestivalens delfinal som gick av stapeln i Leksands Tegera Arena och som tur var dök det inte upp några prickar förens på natten mellan lördag och söndag! Jag och min kompis M och våra fyra stora barn åkte iväg på Mello och papporna fick ta hand om de små! Det var sååå mysigt och sååå kul att göra något med bara Thilde och Lovisa! Lovisa som jag inte trodde skulle kunna sitta stilla under hela föreställningen överraskade och tyckte att det var himlans kul och spännande. På kvällen sedan så var vi hemma hos M och hennes familj, åt god mat och såg på föreställningen på TV. Riktigt go lördag med andra ord! Söndagen däremot innebar febriga barn och begynnande prickar så då hände det inte mycket.

IMG_20120218_134643
En mycket dålig mobil-bild men dock… Spänd förväntan!

2 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Lät som en riktigt bra dag! Ja förutom vattkopporna som ploppade upp förstås. Kram

Anonym sa...

Så mysigt vi har det!! Va gullig hon är som smygfotade oss! Vilka två härliga dar vi hade!! Mer sånt!!

Kraaam Märta!!