måndag 12 oktober 2009

Fasters ögonsten har fyllt 2 år!

I helgen tog jag, tjejerna och svärmor tåget ner till Göteborg för att fira min lilla brorsdotter Hanna som har fyllt 2 år! Det var så himlans kul att träffa dom och framför allt Hanna så klart, det var ett tag sedan nu! Hon har blivit så stor och är så duktig att prata, säger hela meningar - det är helt fantastiskt! Det finns nästan inget roligare än att prata med en sådan liten plutt som har lärt sig prata så bra så att man faktiskt kan föra en liten konversation!! Det ploppar ut både det ena och det andra ur den där lilla munnen!
Bortsett från att det förstås var stort kalas i helgen så var ju tågresan ett äventyr i sig. Men det gick över all förväntan både dit och hem! Det är ju lite roligare att åka tåg än bil när man är så liten som Lovisa, man behöver inte sitta fast och man kan busa, rita, titta på film och allt möjligt - hur bra som helst helt enkelt! Sova kan man man också göra kom hon på när vi åkte hem, på vägen dit var båda två vakna hela vägen.
Men vi var trötta allihop på söndagskvällen efter helgens äventyr!

Lovisa tycker att det är helt ok att ligga på soffbordet när man äter äpple... Undrar vem som uppfostrat henne...


Rit- och pysselstund!

Vår Lovisa som också blivit stor och som snart fyller 2 år hon med! Hanna och Thilde uppträder med "Bä bä, vita lamm, har du någon ullerullerulle..."


Paketöppning också förstås! Hanna var duktig på att sortera, mjuka saker hivades över axeln och de hårda (dvs leksakerna) höll hon hårt i - klok tjej!

Inga kommentarer: